"Door onze ondersteuning behoud van focus"

Werkzaamheden

  • Opstellen ondernemingsplan
  • Inschrijving Kamer van Koophandel
  • Opzetten administratie
  • Fiscale aangiften
  • Ondersteuning bij het afsluiten van een verzekering voor AOV en oudedagsvoorziening
  • Begeleiding bij uw aandeel in de aanvoer van de door ons benodigde administratieve gegevens

Voor financiële expertise

Als starter bent u enthousiast. U hebt veel kennis van zaken binnen uw eigen vakgebied. Echter op administratief gebied bevindt u zich vaak op onbekend terrein. Vooral in deze fase is er behoefte aan deskundige begeleiding.

Elke starter wordt overspoeld met vragen. U krijgt te maken met instanties waarmee u nog niet eerder mee in aanraking bent geweest. Denk aan de belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, brancheorganisaties en wat al niet meer.

Het opstellen van een ondernemingsplan, persoonlijke begeleiding, administratieve- en fiscale adviezen, contact met de nodige instanties en, indien noodzakelijk, in onderling overleg zoeken naar een passende financiering zijn een aantal expertises waarbij wij u kunnen ondersteunen. Voor al deze zaken bent u bij Rapport Administraties aan het juiste adres.

Ook voor advies vooraf

Wij kunnen u ook van dienst zijn indien u nog in de fase zit waarin u twijfelt of u de stap zult maken naar het ondernemerschap. Hierbij kunnen we gezamenlijk de haalbaarheid van een te starten onderneming onder de loep nemen.

Na de start van uw onderneming staat u uiteraard niet alleen en verzorgen wij als kantoor graag uw persoonlijke begeleiding. In de praktijk zien we namelijk dat vooral in de aanvangsjaren een intensieve begeleiding gewenst is. Voor een ieder is deze mate van behoefte echter verschillend. Met elkaar kunnen wij hier een passende invulling aan geven.

Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek om in onderling overleg te bespreken wat wij voor u kunnen en mogen betekenen.

Neem contact met ons op