Ondernemers

Uw administratie op orde betekent namelijk meer inzicht in het reilen en zeilen binnen uw onderneming en maakt een belangrijk onderdeel uit van uw succes.

Wij kunnen uw administratie deskundig verzorgen.

U bent ondernemer en u doet het liefste datgene waar u goed in bent, ondernemen binnen uw vakgebied. Het is dan ook niet gek dat het verzorgen van de financiële administratie naar de achtergrond verdwijnt. Daarbij komt dat het ook nog eens lastig is en niet uw dagelijks werk. Gelukkig wel voor ons. Wij kunnen uw administratie deskundig verzorgen. Dit kunnen wij overigens ook bij u op kantoor.

Uw bedrijfsadministratie maakt volgens ons ook een belangrijk onderdeel uit van uw succes. Een administratie voeren is namelijk niet alleen een noodzakelijk kwaad, maar kan ook een handig handvat zijn. Uw administratie op orde betekent namelijk meer inzicht in het reilen en zeilen binnen uw onderneming. Op deze manier weet u bijtijds of u moet bijsturen en waar en wanneer dit het beste te realiseren is. Zo haalt u het optimale uit uw bedrijf.

Als kantoor hebben wij ons voornamelijk gericht op ondernemingen binnen het midden- en kleinbedrijf. De activiteiten van onze cliënten lopen zeer uiteen, van schilder tot advocaat en van showroom tot fabriek. Hierdoor zijn wij in staat om u, ongeacht in welke branche u actief bent, deskundig van dienst te zijn.

Voor u als ondernemer verrichten wij o.a. de volgende werkzaamheden: