"Besparing van tijd door digitale ondersteuning."

Werkzaamheden

  • Verwerken van financiële gegevens
  • Periodiek indienen van de aangiften
  • Samenstellen van jaarrekening

Voor alle ondernemers

U bent ondernemer geworden. Ondanks dat u nu waarschijnlijk gaat doen wat u het liefste doet heeft u er ook ineens een aantal verplichtingen bij. Zo bent u als ondernemer verplicht een financiële administratie bij te houden. Zo’n administratie bestaat uit een verzameling van verkoopfacturen, inkoopfacturen en bank- en kasmutaties, die allemaal correct dienen te worden gerubriceerd. Tevens moeten er periodiek aangiften BTW, IB en mogelijk ook Loonheffing worden ingediend. Afhankelijk van de ondernemingsvorm kan er mogelijk ook sprake zijn van een aangifte VPB.

Zeker niet iedereen heeft hier tijd voor en/of kennis van om dit allemaal zelf te verzorgen. Wij ontzorgen u graag door deze werkzaamheden voor u verzorgen.

Digitale ondersteuning

Het boekhoudpakket waar wij mee werken voor het volledig digitaal verwerken van de financiële administratie is Exact Online. U stuurt uw inkoop- en verkoopfacturen naar een specifiek voor uw administratie gegenereerde digitale brievenbus, waardoor de facturen in uw administratie klaargezet worden ter verwerking. Daarnaast wordt er met u een bankkoppeling tot stand gebracht waardoor de bankmutaties automatisch worden geïmporteerd.

Door dit proces werken wij naar een minimaal gebruik van papier en bieden wij u een eenvoudige manier om uw inbreng te verzorgen.

Meer weten?

Tijdens een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak maken wij kennis en bespreken samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Aarzel niet en pak de telefoon, ons team staat klaar om u te ontvangen.

Neem contact met ons op