Starters

Als starter bent u enthousiast en heeft u veel kennis van zaken binnen uw eigen vakgebied. Echter, op administratief gebied bevind de starter zich vaak op onbekend terrein.

U bent bij Rapport Administraties aan het juiste adres

Als starter bent u enthousiast en heeft u veel kennis van zaken binnen uw eigen vakgebied. Echter, op administratief gebied bevindt de starter zich vaak op onbekend terrein. Vooral in deze fase heeft de starter behoefte aan deskundige begeleiding. De starter wordt overspoeld met vragen en krijgt te maken met instanties waarmee hij of zij nog niet eerder mee in aanraking is geweest. De belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, brancheorganisaties en wat al niet meer. Voor al deze zaken bent u bij Rapport Administraties aan het juiste adres.

Het opstellen van een ondernemingsplan, persoonlijke begeleiding, administratieve- en fiscale adviezen, contact met de nodige instanties en, indien noodzakelijk, in onderling overleg zoeken naar een passende financiering zijn een aantal expertises waarbij wij u gaarne van dienst zullen zijn.

Een aantal zaken waar een starter mee te maken krijgt:

Ook indien u nog in de fase zit, waarin u twijfelt of u de stap zult maken naar het ondernemerschap, kunnen wij u van dienst zijn. Hierbij kunnen we gezamenlijk de eventuele haalbaarheid van een te starten onderneming onder de loep nemen. Na de start van uw onderneming staat u uiteraard niet alleen en verzorgen wij als kantoor graag uw persoonlijke begeleiding. In de praktijk zien we dat vooral in de aanvangsjaren intensieve begeleiding gewenst is. Voor een ieder is deze mate van behoefte echter verschillend. Met elkaar kunnen wij hier sturing aan geven. Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek om in onderling overleg te kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.